Mit Speciale

Personlige smykker - Design dit eget smykke

Der kommer mange kunder til mig med et ønske om at designe deres egne unikasmykker i direkte samarbejde med mig og smykker givet som kærlighedsgaver, eller i en særlig anledning som passer lige til deres kære.

Jeg bruger mine kompetencer som guldsmed og formgiver, så design og funktionalitet går op i en højere enhed.

Jeg blev eks. kontaktet af en mand der gerne ville give sin kommende kone en morgengave, hans ønsker var at det skulle være et vedhæng og med en grøn sten. Jeg spurgte ham om hvad hun arbejde med, om hendes interesser og hvad der kendetegnede hendes personlighed. Jeg fik stikordene, hun er massør, meget hjertelig, givende og godheden selv samt elsker naturen.

Da jeg senere skulle designe hendes vedhæng, fik jeg "for mit indre øje" et billede af et par hænder udformet som et hjerte, der holder en Tzavorit. Han blev præsenteret for ideen, sagde at det var det helt rigtige.

Jeg udfører smykker i dit gamle guld og sten, så du kan bevare affektionsværdien.

Modellering i voks​

Jeg udfører nogle meget detaljerede, livagtige og organiske smykker i voks, som man så kan støbe i ædelmetal. Disse emner kan ikke i alle tilfælde udføres direkte i ædelmetal. Det kan også være tidsbesparende og man undgår for meget svind af ædelmetal, som så kan holde omkostningerne under udførelsen af smykkerne nede.

Spirituelle smykker​

Jeg laver spirituelle smykker og talisman ud fra mine kunders ønsker, så de kan få deres symbol mv. manifesteret i ædelmetal. I nogle tilfælde kontakter jeg deres guider og beder dem om at vise mig hvilket smykke der vil være godt for kunden at bære og præsenterer forslaget for kunderne.

Ofte vælger mine kunder at få lavet deres ædelsten og gammelt guld om til nye smykker, i nogle tilfælde er det arvet og der kan være negative aftryk fra den tidlige ejer, som man ikke ønsker skal være med i det nye smykke. Hvis de ønsker det laver jeg et lille ritual hvor jeg renser smykket, så det bliver uden den tidligere ejers energi eller andre der har været i kontakt med dette. Evt. koder jeg smykket med positive affirmationer som kan hjælpe med at holde bevidstheden på deres livs-temaer og give styrke i hverdagen.

Lysbad healing​

Bliv badet i lyset fra kodede ædelsten, lyden fra krystalinstrumenter og syngeskåle.

Lysbadet er stærkt rensende, balancerende, vitaliserende og kalibrerer dine legemer.

Lysbad på briks i ca. 50 min. hvor jeg koder din egen krystal med energierne der er tilstede, så du altid kan starte healingsprogrammet op igen når du har behov.

Kr. 800,-​

Ønsker du at vide mere ?

​Udfyld formularen og du vil blive kontaktet snarest

 
 
 
Du kan vise mig hvilket smykke det drejer sig om
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Guldsmed Allan Bayer

CVR: 30285794

Adresse​

Godthåbsvej 25, st. tv.
2000 Frederiksberg

Kontakt

Telefon: 21 27 25 74

E-mail: guldsmedbayer@guldsmedbayer.dk